Αθλητισμος

Με ποιες ομάδες κληρώθηκαν οι 3 ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Η ολλανδική Αϊντχόφεν, η πορτογαλική Εστορίλ και η ρωσική Ντιναμό Μόσχας θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στο Μονακό. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 11 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες δύο ομάδες από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «32» της διοργάνωσης. Η ιταλική Φιορεντίνα, η γαλλική Γκινγκάμπ και η Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία θα είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
75253-151852.jpg

Η ολλανδική Αϊντχόφεν, η πορτογαλική Εστορίλ και η ρωσική Ντιναμό Μόσχας θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στο Μονακό. Οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 18 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 11 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες δύο ομάδες από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Η ιταλική Φιορεντίνα, η γαλλική Γκινγκάμπ και η Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία θα είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο.

Tέλος, η αγγλική Τότεναμ, η τουρκική Μπεσίκτας και η Παρτιζάν Βελιγραδίου από τη Σερβία θα είναι οι αντίπαλοι του Αστέρα Τρίπολης στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην πρεμιέρα των ομίλων (18/9) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μόσχας στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ την Ντιναμό Μίνσκ στην Τούμπα και ο Αστέρας θα παίξει εκτός έδρας με την Μπεσίκτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ