Αθλητισμος

O Γιάρεμτσουκ «λύγισε» - Το μήνυμά του για την Ουκρανία (βίντεο)

Το μήνυμά του στο Instagram και το «ευχαριστώ» στον κόσμο που στηρίζει την Ουκρανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ουκρανός Γιάρεμτσουκ «λυγίζει» εν μέσω αποθέωσης στο «Ντα Λουζ»
Ο Ουκρανός Γιάρεμτσουκ «λυγίζει» εν μέσω αποθέωσης στο «Ντα Λουζ» © YouTube

Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα «λύγισε» από την αγάπη του κόσμου για την Ουκρανία που δοκιμάζεται στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ αποθεώθηκε στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Γκιμαράες. Την ώρα που γινόταν η αλλαγή και ο Ουκρανός επιθετικός ήταν έτοιμος να μπει στον αγώνα, οι φίλαθλοι στο γήπεδο «Ντα Λουζ» στην Πορτογαλία σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χειροκροτούν.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ γνώρισε την αποθέωση σε ένα συγκινητικό standing ovation στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο κόσμος στις κερκίδες έστειλε μήνυμα να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός επιθετικός παρέλαβε τιμητικά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με τον κόσμο να μη σταματά να χειροκροτεί, ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν άντεξε, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα. Ο αγώνας Μπενφίκα Γκιμαράες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (27/2), με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0. Το βίντεο με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Benfica x Vitória SC: A emoção de Yaremchuk

Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Το «ευχαριστώ» μετά το τέλος του αγώνα Μπενφίκα Γκιμαράες

Μετά το τέλος της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία ο νεαρός Ουκρανός επιθετικός της Μπενφίκα έκανε ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για τη στήριξη τόσο στον ίδιο όσο και στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

«Αγαπητοί οπαδοί της Μπενφίκα, συμπαίκτες, προσωπικό, διοίκηση και λαέ της Πορτογαλίας. Όλη η Ουκρανία σας ευχαριστεί για την υποστήριξή σας. Ο ουκρανικός λαός θα θυμάται αυτήν τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής του.

» Το χειροκρότημα σας δεν είναι για εμένα, το χειροκρότημα σας για όλο τον κόσμο και τους στρατιώτες που προστατεύουν την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλη την Ουκρανία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roman Yaremchuk (@r.yaremchuk)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ