Αθλητισμος

Ο Σενγκέλια θέλει να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Mόσχας λόγω Ουκρανίας

Eίχε επικριθεί για την μεταγραφή του το 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σενγκέλια: Έφυγε από την ΤΣΣΚΑ λόγω Ουκρανίας !
Ο Τόκο Σενγκέλια © ΕPA Pool

Ο Γεωργιανός μπασκετμπολίστας Τόκο Σενγκέλια αποφάσισε να φύγει από την ΤΣΣΚΑ λόγω του πολέμου που κήρυξε και διεξάγει η Ρωσία κατά της Ουκρανίας.

Ο Τόκο Σενγκέλια φέρεται να μην θέλει να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την εισβολή στην Ουκρανία ενώ άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook με τη σημαία της χώρας που υφίσταται επίθεση από την Ρωσία. 

Θυμίζεται πως οι επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή έφτασαν στην EuroLeague καθώς στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, αποφασίστηκε πως οι εντός έδρας αγώνες των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνικς Καζάν θα διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος.

«Ο Τόκο Σενγκέλια δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε κανένα ΜΜΕ. Αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στη φροντίδα της οικογένειας του. Όταν υπάρξει απόφαση για το μέλλον του, θα μιλήσει πρώτα από όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας», είναι η δήλωση του ατζέντη του Σενγκέλια, Νίκου Βαρλά, καθώς νωρίτερα είχε διαρρεύσει άλλη, με την οποία έλεγε πως θα αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Σενγκέλια είχε μετακομίσει στην ΤΣΣΚΑ και το καλοκαίρι του 2020 μετά από 6 χρόνια παρουσίας στην Μπασκόνια, με μία κίνηση μάλιστα που επικρίθηκε από τον πρόεδρο της Γεωργίας, Σαλόμ Ζουραμπισβίλι, που είχε χαρακτηρίσει τη μεταγραφή του «Τόκο» ως λυπηρή και απαράδεκτη. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ