Αθλητισμος

Ολυμπιακός-Αταλάντα: Το μήνυμα του Μαλινόφσκι για την Ουκρανία

«No War In Ukraine» έγραφε η μπλούζα του παίκτη των φιλοξενούμενων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός-Αταλάντα: Το μήνυμα του Μαλινόφσκι για την Ουκρανία
Ολυμπιακός-Αταλάντα: Το μήνυμα του Μαλινόφσκι για την Ουκρανία © Eurokinissi

Ολυμπιακός-Αταλάντα: «No War In Ukraine» έγραφε η μπλούζα του Ρουσλάν Μαλινόφσκι, παίκτη των Ιταλών, που πανηγύρισε το γκολ του κατά των Πειραιωτών.

Με ένα ισχυρό μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία που ξεκίνησε χθες, πανηγύρισε ο παίκτης της Αταλάντα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι, το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ουκρανός διεθνής ποδοσφαιριστής λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του πρώτου του τέρματος και δεύτερου της ομάδας του έσπευσε να πανηγυρίσει σηκώνοντας την μπλούζα του όπου έγραφε «No War In Ukraine» (μετ. Όχι Πόλεμο στην Ουκρανία) ενώ σχημάτισε τα χέρια του σε στάση προσευχής.

Σε ένδειξη σεβασμού προς την κίνηση του παίκτη της Αταλάντα, ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν του έδειξε κίτρινη κάρτα, η οποία σύμφωνα με τον κανονισμό πρέπει να δίνεται όταν κάποιος παίκτης αφαιρεί/σηκώνει την μπλούζα του.

Ολυμπιακός-Αταλάντα: Το tweet του Μαλινόφσκι πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Προσευχηθείτε για την Ουκρανία»

Ο Μαλινόφσκι, πάντως, πριν τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» είχε πραγματοποιήσει tweet για τον πόλεμο στην πατρίδα του καλώντας τον κόσμο να προσευχηθεί για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ