Αθλητισμος

Λέστερ: Ισόβιος αποκλεισμός σε οπαδό που επιτέθηκε σε αντιπάλους

Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οπαδός της Λέστερ χτυπά τους παίκτες της Νότιγχαμ
Οπαδός της Λέστερ χτυπά τους παίκτες της Νότιγχαμ © YouTube

Η Λέστερ επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό στον οπαδό που επιτέθηκε στους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ισοβίως απέκλεισε η Λέστερ από τους αγώνες της τον οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε τους παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ κατά την διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Ο Κάμερον Τόνερ, 19 ετών, έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» κι επιτέθηκε στους παίκτες της Φόρεστ την ώρα πανηγύριζαν το τρίτο τους γκολ στο εμφατικό 4-1 επί των «αλεπούδων», περσινών τροπαιούχων του FA Cup.

 

Leicester fan attacked Nottingham Forest players?? | Unseen Footage | Leicester vs Nottingam

 

«Ο Τόνερ κατηγορείται για κοινή επίθεση και συμμετοχή σε αγωνιστικό χώρο εν ώρα διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση της, συμπληρώνοντας πως «...έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση υπό όρους, συμπεριλαμβανομένου του όρου να μην παρευρεθεί σε κανένα γήπεδο, την ημερομηνία διεξαγωγής οποιουδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου».

Η Λέστερ καταδίκασε το περιστατικό και επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό στον Τόνερ, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Ειρηνοδικείο του Νότιγχαμ στις 24 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ