Αθλητισμος

Άγαλμα των Κόμπι και Τζιάνα Μπράιαντ στον τόπο του δυστυχήματος

Δυο χρόνια μετά τον τραγικό τους θάνατο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους
Άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του © EPA Pool

Ένα άγαλμα με τον Κόμπι Μπράιαντ να κρατάει αγκαλιά την Τζιάνα τοποθετήθηκε στο σημείο της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Ένα άγαλμα του αείμνηστου Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, τοποθετήθηκε στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν, στην Καλιφόρνια, δύο χρόνια έπειτα από την ημέρα του τραγικού θανάτου τους.

Το άγαλμα φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Νταν Μεντίνα και αναπαριστά τον Κόμπι, με την φανέλα των Λέικερς και το χέρι του γύρω από την Τζιάνα, η οποία επίσης φορά αθλητική εμφάνιση και κρατά μια μπάλα του μπάσκετ.

Το άγαλμα φέρει χαραγμένα πάνω στη βάση του τα ονόματα των συνολικά εννέα ατόμων που είχαν χάσει τη ζωή τους κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Το ελικόπτερο είχε ως προορισμό ένα τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών στο οποίο επρόκειτο να παίξει η 13χρονη κόρη του αστέρα μπασκετμπολίστα του NBA, όταν συνετρίβη στους λόφους δυτικά του Λος Άντζελες εν μέσω ομίχλης.

 

 

Το κενό που άφησε ο τεράστιος Κόμπι, πέντε φορές πρωταθλητής στο ΝΒΑ με τους Λέικερς (2000-02, 2009-10), δις «χρυσός» ολυμπιονίκης (2008, 2012) και κάτοχος ενός Όσκαρ το 2018 για το γράμμα του «Dear Basketball», ως καλύτερη ταινία μικρού μήκους είναι δυσαναπλήρωτο και το πένθος για την απουσία του ήταν καθολικό.

Οι «λιμνάνθρωποι» ανέβασαν μια συγκινητική φωτογραφία του Κόμπι και της Τζιάνα στα social και τη συνόδεψαν με το μήνυμα «Η οικογένεια είναι για πάντα».

 

 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ