Αθλητισμος

Η συμβουλή του Άντι Μάρεϊ στον Νόβακ Τζόκοβιτς

«Βγήκαν κάποια πράγματα στην επιφάνεια που πραγματικά δεν φαίνονται καλά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς
Άντι Μάρεϊ και Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA/PETER KLAUNZER

Ο Άντι Μάρεϊ μίλησε για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το θρίλερ με το Australian Open, λίγες ώρες πριν βγει η απόφαση για τη βίζα του Σέρβου στη Μελβούρνη.

Θέση για την υπόθεση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το θρίλερ στην Αυστραλια πήρε ο Άντι Μάρεϊ. Το πρώην Νο1, με τρία Grand Slam στην κατοχή του, αναφέρθηκε στα όσα εκτυλίσσονται στη Μελβούρνη, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα προκειμένου να βγει η απόφαση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το αν τελικά θα του χορηγηθεί βίζα για να αγωνιστεί στο Australian Open.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του τένις, στο απλό ανδρών, σε Λονδίνο και Ρίο ξεκαθάρισε ότι όλο αυτό το σίριαλ με τη συμμετοχή του Σέρβου τενίστα κάνει «κακό» στο τένις.

«Νομίζω ότι όλοι είναι σοκαρισμένοι με αυτό για να είμαι ειλικρινής» είπε. Και πρόσθεσε σε δηλώσεις του στην αυστραλιανή εφημερίδα «The Age»: «Το πρώτο πράγμα είναι ότι ελπίζω πως ο Νόβακ είναι καλά. Τον ξέρω καλά και πάντα είχα καλή σχέση μαζί του και ελπίζω να είναι καλά. Το δεύτερο πράγμα που θα πω για αυτό είναι ότι δεν είναι πραγματικά καθόλου καλό για το τένις και δεν νομίζω ότι είναι καλό για κανέναν εμπλεκόμενο».

«Πρέπει να περιμένω και να ακούσω ακριβώς ποια είναι η κατάσταση προτού το σχολιάσω περαιτέρω, γιατί και πάλι δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο γιατί μερικά από αυτά που ακούγονται είναι εικασίες» σημείωσε επίσης ο Άντι Μάρεϊ. Και υπογράμμισε: «Βγήκαν κάποια πράγματα στην επιφάνεια που πραγματικά δεν φαίνονται καλά. Θέλω να ακούσω πρώτα όλα τα γεγονότα πριν δώσω όλες τις σκέψεις μου για αυτό».

Το μήνυμα του Άντι Μάρεϊ σε Νόβακ Τζόκοβιτς για τον εμβολιασμό

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Άντι Μάρεϊ κάλεσε τον Τζόκοβιτς να εμπιστεύεται περισσότερο τους επιστήμονες σχετικά με τον εμβολιασμό για κορωνοϊό.

«Δεν είναι σε θέση να πει ποιο είναι το σωστό, αλλά να ακούσει τους ειδικούς σε αυτά τα θέματα, και εγώ νιώθω το ίδιο» τόνισε. Και ξεκαθάρισε: «Μπορώ να δεχτώ ότι οι νέοι υγιείς αθλητές θα πίστευαν ότι εάν προσβληθούν από κορωνοϊό πιθανότατα θα είναι εντάξει. Αλλά εμπιστεύομαι αυτά που μου λένε οι επιστήμονες και οι γιατροί»

«Δεν έχει να κάνει με το να ακούσω τι μου λένε οι πολιτικοί ή η κυβέρνηση, αλλά περισσότερο να ακούω τους γιατρούς και τους επιστήμονες και τους ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν γι’ αυτά τα πράγματα» ανέφερε επίσης ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος έχει κατακτήσει μία φορά το Αμερικανικό Όπεν και δύο φορές το Γουίμπλεντον στην καριέρα του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ