Αθλητισμος

Europa Conference League: Πώς προκρίνεται ο ΠΑΟΚ

Τα σενάρια για να βρεθεί ο «δικέφαλος του Βορρά» στην επόμενη φάση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ © Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα το βράδυ την Λίνκολν στην Τούμπα και θέλει νίκη με πολλά γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Την αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ υποδέχεται το βράδυ ο ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» με μοναδικό στόχο τη νίκη για να «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Πώς προκρίνεται ο ΠΑΟΚ - Τα σενάρια

Για τους Θεσσαλονικείς όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θέλει αποκλειστικά και μόνο νίκη και με πολλά γκολ διαφορά επί της Λίνκολν. Κι αυτό γιατί αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στους 8 βαθμούς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων (+3 η Σλόβαν, +2 ο ΠΑΟΚ).

Οι Σλοβάκοι παίζουν εκτός έδρας με την πρωτοπόρο και αδιάφορη Κοπεγχάγη, οπότε το «διπλό» σε αυτό το ματς έχει πιθανότητες λόγω κινήτρου. Ακόμα κι αν κερδίσει όμως η Σλόβαν, στον ΠΑΟΚ αρκεί να κερδίσει με δύο γκολ περισσότερα απ' όσα πετύχει η Σλόβαν. Αν η Σλόβαν, δηλαδή, κερδίσει με 1-0, τότε ο ΠΑΟΚ αρκεί να κερδίσει 3-0. Αν η Σλόβαν κερδίσει 2-0, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει 4-0 κοκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται σε περίπτωση «άσου» ή «Χ» στην Κοπεγχάγη, εφόσον ο ίδιος κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ την ομάδα από το Γιβραλτάρ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μούργκ, Ελ Καντουρί και Σφιντέρσκι, σε ένα 4-2-3-1.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ