Αθλητισμος

Super League: Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Καλύτεροι οι «πράσινοι», φεύγουν με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League - ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Με Σιμάνσκι πήρε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής και παρέμεινε στο κατόπι του Ολυμπιακού.
SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΑΕΚ - ΠΑΟ 1-0 | ΦΩΤΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Super League - ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Με Σιμάνσκι πήρε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής και παρέμεινε στο κατόπι του Ολυμπιακού.

Ένα γρήγορο γκολ του Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό έκρινε το αθηναϊκό ντέρμπι υπέρ της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 1-0 και διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να πήραν το ντέρμπι, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς καλύτερος, φεύγοντας όμως με άδεια χέρια από το ΟΑΚΑ. Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε το εκρηκτικό της ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως από εκεί και μετά οι «πράσινοι» είχαν για τα καλά το πάνω χέρι, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Αϊτόρ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Τσούμπερ για οφσάιντ στο 70', με τον Ελβετό να έχει ακόμα ένα ακυρωμένο γκολ πάλι από το VAR στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Μισελέν, Σιμόες, Σιμάνσκι (65' Σάκχοφ), Μάνταλος (84' Λε Ταλέκ), Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία (65' Τσούμπερ), Αραούχο (93' Χατζισαφί)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σάρλια, Βέλεθ, Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίτσιο (73' Χατζηγιοβάνης), Βιγιαφάνες (84' Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος (73' Καρλίτος), Αϊτόρ (61' Βιτάλ), Μακέντα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ