Αθλητισμος

O Αμπιντάλ ερευνάται για επίθεση σε παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν

Μέχρι πρότινος, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη συμπαίκτριά της, Αμινάτα Ντιαλό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αμινάτα Ντιαλό, ο Ερίκ Αμπινταλ και η Κέιρα Χαμράουι
Η Αμινάτα Ντιαλό, ο Ερίκ Αμπινταλ και η Κέιρα Χαμράουι © Τwitter

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται ο Ερίκ Αμπιντάλ ως εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί, Κέιρα Χαμραουί.

Νέα τροπή φέρεται πως παίρνει η υπόθεση της επίθεσης κουκουλοφόρων με σιδερολοστούς στην 31χρονη διεθνή Γαλλίδα παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουΐ αφού οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ερευνούν τον Ερίκ Αμπιντάλ πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της εθνικής Γαλλίας, του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Monde», ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, καθώς η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο της Χαμραουΐ είναι γραμμένο στο όνομά του. Το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπόθεση «εκδίκησης», λόγω και των κοντινών σχέσεων που έχουν εντοπίσει οι αρχές ανάμεσα σε Αμπιντάλ και Χαμραουΐ. Όπως δήλωσε η εισαγγελέας του δικαστηρίου των Βερσαλλιών, ο πάλαι ποτέ διεθνής με τους Τρικολόρ θα κληθεί σε ακροαματική διαδικασία το προσεχές διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και η σύζυγός του, Χαγιέτ.

Αρχικά είχε συλληφθεί η συμπαίκτρια της Αμινατά Ντιαλό καθώς θεωρείται ως ο εγκέφαλος πίσω από την επίθεση στην Κέιρα Χαμραουί, την οποία οι άγνωστοι έβγαλαν βίαια από το αυτοκίνητο και την τραυμάτισαν στα πόδια. Μάλιστα, ένας εκ των δραστών φέρεται να την γρονθοκόπησε με σιδερογροθιά.

Η 31χρονη Χαμραουί αγωνίστηκε στην Παρί από το 2012 έως το 2016 και στη συνέχεια έπαιξε σε Λιόν (2 πρωταθλήματα Γαλλίας και ισάριθμα Champions League), Μπαρτσελόνα (2 πρωταθλήματα Ισπανίας και 1 Champions League), ενώ είναι συμπαίκτρια με την Ντιαλό και στην Εθνική Γαλλίας.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ