Αθλητισμος

Mπάιντεν αποθεώνει Γιάννη: «Tι οικογένεια είστε εσείς;»

«Είσαι μόλις 26 και κέρδισες τα πάντα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Tζο Μπάιντεν κατά την επισκέψη των Bucks στον Λευκό Οίκο
O Tζο Μπάιντεν κατά την επισκεψη των Bucks στον Λευκό Οίκο © Τwitter

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας πως ο πατέρας του θα είναι περήφανος για εκείνον.

O Aμερικανός πρόεδρος Tζο Μπάιντεν φιλοξένησε τους πρωταθλητές Μιλγούοκι Μπακς στον Λευκό Οίκο και αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος από την πλευρά του μίλησε για τις θυσίες των γονιών του όλα αυτά τα χρόνια που τον βοήθησαν να πάρει δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.

«Είναι τιμή να φιλοξενούμε τους Πρωταθλητές Μπακς. Συγχαρητήρια σε όλους για την κατάκτηση του τίτλου, τους παίκτες, το επιτελείο, τους φιλάθλους. Στους Τελικούς ήσασταν πίσω με 0-2, αλλά δεν σταματήσατε να πιστεύετε και να παλεύετε. Γιάννη, έβαλες 50 πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Μιλγουόκι Μπακς» είπε γελώντας ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και πρόσθεσε: «Είσαι 26 χρονών Γιάννη. Τώρα ξεκινάς! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είναι παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο. Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Πήρατε από ένα δακτυλίδι του NBA και έχετε κι άλλον έναν αδερφό πρωταθλητή (σ.σ. εννοεί τον Κώστα Αντετοκούνμπο με τους Λέικερς το 2020). Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων».

Πριν από αυτό Γιάννης και Θανάσης έβγαλαν μια συλλεκτική φωτογραφία με τα δαχτυλίδια τους μέσα από τον Λευκό Οίκο, την οποία θα θυμούνται για όλη της του ζωή και αποτελεί δικαίωση των κόπων και των προσπάθειων τους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ