Αθλητισμος

Χρυσή Μπάλα: Ποιος είναι ο νικητής - Η διαρροή στα social media

Το ανεπίσημο έγγραφο με τα αποτελέσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρυσή Μπάλα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Χρυσή Μπάλα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EPA

Ο ποδοσφαιριστής που κερδίζει τη Χρυσή Μπάλα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που διέρρευσαν στα social media.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι αυτός που παίρνει τη Χρυσή Μπάλα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ανεπίσημο έγγραφο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στα social media.

Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο, μεγάλος νικητής είναι ο άσος της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 627 πόντους, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά.

Στην ένατη θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Ζορζίνιο της Τσέλσι, ο οποίος κατέκτησε και το Champions League και το EURO 2020 με την Εθνική Ιταλία έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση -ιστορία που θυμίζει τα όσα είχαν εκτυλιχθεί με τον Ουέσλι Σνάιντερ το 2011.

Επίσημη αντίδραση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής από το France Football που διοργανώνει την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, ενώ ήδη στα social media επικρατεί αναβρασμός λόγω της διαρροής καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Ζορζίνιο είναι ο αδικημένος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ