Αθλητισμος

Νικ Κύργιος: Η κοπέλα του πόσταρε φωτό του με άλλη στο κρεβάτι

Έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους σε ξενοδοχείο στην Αδελαϊδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικ Κύργιος: Η κοπέλα του πόσταρε φωτό του με άλλη στο κρεβάτι
Νικ Κύργιος © EPA/NEIL HALL

Η κοπέλα του Νικ Κύργιου, Κιάρα Πασάρι, πόσταρε μια φωτό του με μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι.

Η σύντροφος του γνωστού τενίστα, Νικ Κύργιου, αποκάλυψε ότι την απάτησε, και μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram που φέρεται να τον δείχνει στο κρεβάτι με μία άλλη γυναίκα. Μία γυμνή γυναίκα, όπως ανέφερε η ίδια. 

Η αποκάλυψη έγινε όταν η Κιάρα Πασάρι ρωτήθηκε σε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο instagram για το ξενύχτι του Αυστραλού τενίστα σε club της Μελβούρνης, το Φεβρουάριο, λίγο μετά το τέλος του Australian Open. Η κοπέλα πόσταρε ως απάντηση μια φωτογραφία με τον Νικ Κύργιο και δίπλα σε μια γυμνή γυναίκα, λέγοντας: «Αυτή η γυμνή κοπέλα στο κρεβάτι παρεμπιπτόντως δεν είμαι εγώ. για να το ξεκαθαρίσουμε».

kurgios.jpg

Κύργιος - Πασάρι: Ο τσακωμός στο ξενοδοχείο

Όλα αυτά δημοσιεύτηκαν μετά από έναν άγριο καυγά που είχαν οι δυο τους σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν στην Αδελαϊδα, όπου ήταν υποχρεωμένοι να περάσουν ένα διάστημα δυο εβδομάδων σε καραντίνα. Την Πέμπτη η αστυνομία έλαβε κλήση για έναν τσακωμό μεταξύ τους, χωρίς πάντως να ξεφύγουν τα πράγματα, αν και πλέον οι δυο τους μένουν σε χωριστά δωμάτια.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας επιβεβαίωσε το περιστατικό στην «Daily Mail», λέγοντας: «Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων σε ένα ξενοδοχείο. Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια».

Σε μια σειρά από μηνύματα που αντάλλαξαν και τα οποία η Πασάρι μοιράστηκε στο Instagram, το ζευγάρι συμφώνησε να μη ζουν πλέον μαζί. «Μπορείς να πάρεις τα πράγματά σου από το σπίτι μου;» γράφει ένα μήνυμα, με ένα άλλο να προτείνει πως το laptop που μοιράζονταν θα έπρεπε να επιστραφεί.

Η Πασάρι έκανε επίσης μια σειρά από εκρηκτικούς ισχυρισμούς, που δεν μπορούν να δημοσιευθούν για νομικούς λόγους, γράφει η «Mirror».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ