Αθλητισμος

Super League: Πρεμιέρα με ήττα - έκπληξη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Άνετο 3-0 της ΑΕΚ, άσφαιρος ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League
SUPERLEAGUE 2021-2022: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ | ΦΩΤΟ: MOTION TEAM

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

Κακό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Δικέφαλο μάλιστα να μην κερδίζει σε πρεμιέρα για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν άχρωμος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, απείλησε ελάχιστα, δεν είχε κλασικές ευκαιρίες προς την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Λοντίγκιν να έχει ελάχιστες επαφές με τη μπάλα. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων πλην του γκολ από τον Ισπανό φορ που επέστρεψε με γκολ στη Super League, είχε και τη σημαντικότερη φάση στο ματς.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ και το σπουδαίο τρίποντο στην Τούμπα για την ομάδα των Ιωαννίνων, σημειώθηκε στο 86', με τον Κόντε να εκμεταλλεύεται τριπλό λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα δεν έδιωξε σωστά, ο Κρέσπο προσπάθησε να γυρίσει στον Ζίβκοβιτς, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είδε τον Κόντε να κλέβει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0 -  1 Highlights 1η Αγων  S .L (12-0921).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της νικώντας με 3-0 τον Ιωνικό, χάρη στα γκολ των Λε Ταλέκ, Αμραμπάτ και Τσούμπερ.

Ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι 0-0 στο στάδιο Καραϊσκάκη, με τους ερυθρόλευκους να έχουν τις ευκαιρίες, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν στην πίεση, ιδιαίτερα στο β΄μέρος και κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στον Βόλο, η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1 της Λαμίας. Στους αγώνες του Σαββάτου, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο μηδέν και μοιράστηκαν τους βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς εντυπωσίασε επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ