Αθλητισμος

Σάκκαρη: Νίκησε την Πλίσκοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Επόμενος αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη η Έμα Ραντουκάνου τα ξημερώματα της Παρασκευής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © EPA

Τεράστια νίκη-πρόκριση επί της Πλίσκοβα με 2-0 σετ πήρε η Μαρία Σάκκαρη και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά.

Μία ακόμα τεράστια εμφάνιση πραγματοποίησε στο US Open η Μαρία Σάκκαρη, που επικράτησε της Τσέχας Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ (6-4,6-4) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά.

Η Ελληνίδα τενίστρια απέδειξε για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται σε φοβερή φόρμα και υπέταξε την αντίπαλό της σε μία ώρα και είκοσι λεπτά μόνο. Αυτή είναι η δεύτερη παρουσία της Μαρίας σε ημιτελική φάση Grand Slam φέτος, καθώς είχε προηγηθεί αυτή στο Roland Garros, που είχε ηττηθεί από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Η Σάκκαρη έμεινε προσηλώμένη στο παιχνίδι της από την αρχή μέχρι το τέλος, διάβασε καταπληκτικά την αντίπαλό της και «στόχευσε» στο backhand της κερδίζοντας εύκολους πόντους και ψυχολογία. Στο πρώτο σετ υπερασπίστηκε άψογα το σερβίς της, μετά τους δυο χαμένους πόντους στην αρχή του πήρε 22 διαδοχικούς στο σέρβις γκέιμ της και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, η Πλίσκοβα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά μάταια αφού η Σάκκαρη με σωστές τοποθετήσεις στο court και καλές πρώτες μπαλιές από σερβίς έφτασε στο break με 5-3 και εν τέλει επικράτησε ξανά με 6-4.

Επόμενος αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη η Έμα Ραντουκάνου τα ξημερώματα της Παρασκευής (μετά τις 04:00 Ελλάδας, δεύτερος προγραμματισμένος ημιτελικός), που ξεκίνησε ως qualifier στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ