Αθλητισμος

Εθνική Ελλάδος: Ακόμα δύο χαμένοι βαθμοί, 1-1 με το Κόσοβο

Δυσκολεύει η υπόθεση «πρόκριση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος
Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος © Eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδος «κόλλησε» στο 1-1 με το Κόσοβο και πέταξε ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δύο χαμένους βαθμούς άφησε στο Κόσοβο η Εθνική Ελλάδος αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους γηπεδούχους και έχασε μία πολύτιμη ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να πείσει με την εμφάνισή του αλλά πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Δουβίκα στις τελευταίες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Κοσοβάροι, ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με... buzzer beater θα έπαιρναν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 90+2’ από «γέμισμα» στην περιοχή της Ελλάδας, ο Βλαχοδήμος δεν έκανε καλή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, ο Χαντεργκιονάι με κεφαλιά «γύρισε» την μπάλα προς τα μέσα και ο Μουρίτσι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, «σοκάροντας» τους παίκτες της «γαλανόλευκης» ομάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΟΣΟΒΟ (Μπερνάρ Σαλάντ): Μούριτς, Χαντεργκιονάι, Αλίτι (78’ Φασλίγι), Ραχμάνι, Βοϊβόντα, Μπέρισα (78’ Λοσάι), Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (84’ Μουσλίγια), Ρασίτσα, Μουρίκι, Καστράτι (46’ Μπιτίτσι).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον φαν’τ’ Σιπ): Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας, Τσιμίκας (89’ Κ. Παπαδόπουλος), Δουβίκας (63’ Μάνταλος), Παυλίδης (80’ Φούντας).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ