Αθλητισμος

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο

«Κόκκινος Διάβολος» ξανά μετά από 12 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο © EPA/ANDY RAIN

Κριστιάνο Ρονάλντο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή του Πορτογάλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του 37χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στον σύλλογο που καταξιώθηκε και κέρδισε την πρώτη Χρυσή Μπάλα και το πρώτο Champions League της καριέρας του, με τους Κόκκινους Διαβόλους να ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τη Γιουβέντους και να καλωσορίζουν πίσω το μεγάλο τους αστέρι. Ο Κριστιάνο είχε αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 94 εκατομμυρίων ευρώ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η συμφωνία «έκλεισε» στα 15 εκατομμύρια ευρώ συν 8 σε μπόνους και ο Πορτογάλος υπέγραψε για δύο χρόνια, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται ότι μέχρι χθες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μία «ανάσα» από τη Μάντσεστερ Σίτι, τελικώς όμως η Γιουνάιτεντ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκησή του και έχοντας σύμμαχο την αγάπη του Ρονάλντο για τον σύλλογο, έκλεισε τον παίκτη με συνοπτικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ