Αθλητισμος

Προφυλακιστέος ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Μπέντζαμιν Μεντί
Μπέντζαμιν Μεντί © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Μάντσεστερ Σίτι: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μεντί, μετά από την απολογία του για τις κατηγορίες βιασμού.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, αφού εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση. Ο 27χρονος αμυντικός ειναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες καθώς κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση  στο σπίτι του.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι που έχει τεθεί εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του και το πρωί της Παρασκευής (27/08) εμφανίστηκε ενώπιον του ειρηνοδικείου του Τσέστερ. Στάθηκε στο κατηγορητήριο έχοντας στο πλευρό του έναν διερμηνέα και άκουσε την απόφαση το του δικαστηρίου.

Η εισαγγελεία διέταξε την προφυλάκισή του για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Την ίδια ώρα, η συνήγορος του 27χρονου Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2018 ετοιμάζει αίτηση εγγύησης για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως τα συμβάντα σημειώθηκαν από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Σημειώνεται πως ο αμυντικός των «πολιτών» που έχει τεθεί εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας του. Μάλιστα η Σίτι ξεκαθάρισε πως  «όσο διαρκεί η διαδικασία δεν πρόκειται να γίνει κανένα άλλο σχόλιο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ