Αθλητισμος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Σινσινάτι

Με ποιον θα παίξει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στα ημιτελικά του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Έλληνας αθλητής του τένις
Στέφανος Τσιτσιπάς (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στα ημιτελικά του Σινσινάτι προκρίθηκε ο Έλληνας αθλητής του τένις © EPA/WARREN TODA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Σινσινάτι (Cincinnati Open) και αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Σινσινάτι πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας αθλητής του τένις και Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη τένις, κέρδισε τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ με 2-1 σετ (6-2, 5-7, 6-1).

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς είχε προκριθεί με ανατροπή στα προημιτελικά του Σινσινάτι, όπου αντιμετώπισε τον Αλιασίμ.

Ο αγώνας στο Οχάιο των ΗΠΑ για το Cincinnati Open κράτησε 2 ώρες και 12 λεπτά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε κατά διαστήματα καταπληκτικό τένις. Παίζοντας πειθαρχημένα και με αποφασιστικότητα στα κομβικά σημεία, ο «Tsitsifast» πήρε το πρώτο σετ με 6-2. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι, με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ να το κερδίζει με 5-7. Στο τρίτο σετ ο Έλληνας αθλητής επικράτησε εύκολα με 6-1.

Στα ημιτελικά του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο είχε αποκλείσει με νίκη - έπος στο Roland Garros.

Ο Γερμανός τενίστας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, επικρατώντας στον τελικό του Κάρεν Χατσάνοφ. Στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με επική ανατροπή.

Πότε και τι ώρα αγωνίζεται στον ημιτελικό του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά του Σινσινάτι την Κυριακή 22 Αυγούστου, τα ξημερώματα.

Στον άλλο ημιτελικό συγκρούονται ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος πέταξε έξω τον Μπούστα με 6-1, 6-1 και ο Αντρέι Ρούμπλεφ που κέρδισε τον Περ με 6-2, 3-6 και 6-3.

Tsitsipas vs Auger-Aliassime; Medvedev, Zverev Eye Semis | Cincinnati 2021 Quarter-Finals Highlights

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ