Αθλητισμος

Μουντιάλ 2014: Τρίτη θέση η Ολλανδία

Σήμερα ο μεγάλος τελικός Αργεντινής - Γερμανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72596-146098.jpg

Με 3-0 στον μικρό τελικό του Μουντιάλ η Ολλανδία κέρδισε την Βραζιλία και κατέλαβε την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Το παιχνίδι άρχισε δυναμικά καθώς στο 3' ο Φαν Πέρσι με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Ολλανδία ενώ στο 17' ο Μπλιντ πέτυχε το 2-0. Ενα σουτ του Οσκαρ που απέκρουσε ο Σίλεσεν (21') και η ευκαιρία στο 38' όταν οι Νταβιντ Λουίζ και Παουλίνιο δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, ήταν οι μοναδικές φάσεις της Βραζιλίας στο α' μέρος.

Αλλα και στη συνέχεια το σκηνικό ήταν το ίδιο. Η Βραζιλία είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνη φάση, ενώ ζήτησε πέναλτι στο 68' σε μαρκάρισμα του Οσκαρ από τον Μπλιντ. Μοναδική καλή στιγμή για την Βραζιλία το σουτ του Ραμίρες (άουτ) στο 60'. Η Ολλανδία διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και τελικά πέτυχε και τρίτο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βαϊνάλντουμ.

Αναμένεται να δούμε τη θα συμβεί σήμερα στο μεγάλο τελικό μεταξύ Αργεντινής και Γερμανίας σε ένα από τα διασημότερα γήπεδα του κόσμου στο Μαρακανά του Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 22:00 από την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ