Αθλητισμος

«Δίπλα» στους πυρόπληκτους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά από το Τορόντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
© WU HONG / EPA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους μαζί με τον οργανισμό «Μαζί για το παιδί».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να βρίσκεται στον Καναδά για το τουρνουά του Τορόντο, όμως το μυαλό του βρίσκεται στην Ελλάδα, που δοκιμάστηκε με τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική, Ηλεία και Εύβοια. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λίγο πριν νικήσει τον Ουμπέρ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, είχε ποστάρει στο Instagram τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι ακόλουθοί του να ενισχύσουν τη δράση του οργανισμού «Μαζί για το παιδί».

Το Νο3 της Παγκόσμιας Κατάταξης, είχε βοηθήσει και στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι πριν 3 χρόνια και πρόσφατα δήλωσε ότι θεωρεί παγκόσμιο πρότυπο τον φίλο του, Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη βοήθεια που παρείχε στους πυρόπληκτους. 

Έτσι, ήρθε η σειρά του να ενισχύσει με τον τρόπο του, τα θύματα των πυρκαγιών μαζί με την ενέργεια «Μαζί για το παιδί». Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Instagram.

«Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα. Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές. Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

tsitsipas.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ