Αθλητισμος

Λιονέλ Μέσι: Η εκδοχή του για το «διαζύγιο» με τη Μπαρτσελόνα

«Λύγισε» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιονέλ Μέσι: Μίλησε με κλάματα για το τέλος του από την Μπαρτσελόνα
Λιονέλ Μέσι: Μίλησε με κλάματα για το τέλος του από την Μπαρτσελόνα © EPA / ANDREU DALMAU

Λιονέλ Μέσι: Τι είπε για την πορεία του στην Μπαρτσελόνα και το τέλος της συνεργασίας τους μετά από 21 χρόνια.

O Λιονέλ Μέσι παραχώρησε σήμερα (8/8) συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παραθέσει τη δική του εκδοχή για το «διαζύγιο» με την Μπαρτσελόνα. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης «λύγισε», αναφερόμενος στην πορεία που διέγραψε στην ομάδα. 

«Καλημέρα. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μιλήσω. Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν συνέχεια τι θα μπορούσα να πω. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν βγήκε, μπλόκαρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα, μετά από τόσα χρόνια που έζησα τη ζωή μου εδώ. Δεν ήμουν προετοιμασμένος. Πέρυσι, ήμουν πεπεισμένος, αλλά φέτος ήμουν πεπεισμένος να συνεχίσω εδώ, να συνεχίσω στο σπίτι μας, αυτό ήταν που θέλαμε, να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή στη Βαρκελώνη, στον αθλητισμό και στην καθημερινή ζωή, κάτι που είναι υπέροχο. Σήμερα πρέπει να αποχαιρετήσω», είπε ο Λιονέλ Μέσι, έχοντας απέναντι του δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Πέρασα πολλά χρόνια εδώ, ήρθα πολύ νέος, σε ηλικία 13 ετών, και μετά από 21 χρόνια φεύγω με τη σύζυγό μου και τα τρία παιδιά μου που είναι Καταλανοί-Αργεντινοί. Αυτό είναι το σπίτι μας. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους του συλλόγου για όλα όσα έχω ζήσει, ακόμη και εκείνους που δεν βλέπουμε. Πάντα προσπαθούσα να χειριστώ τον εαυτό μου με ταπεινότητα, σεβασμό και το έκανα με όλους σε αυτό το σπίτι. Πέρασα πολλά όμορφα πράγματα, επίσης κακά, αλλά αυτό με έκανε να μεγαλώσω. Έδωσα τα πάντα γι' αυτόν τον σύλλογο και γι' αυτή τη φανέλα, από την πρώτη μέρα που έφτασα έως την τελευταία. Φεύγω περισσότερο από ικανοποιημένος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον αποχαιρετισμό μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω μπροστά στον κόσμο, μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να έχω ένα τελευταίο χειροκρότημα. Μου έλειψαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήθελα να ακούσω ένα χειροκρότημα με το όνομά μου. Αν μπορούσα να το έχω φανταστεί, θα ήταν με το γήπεδο γεμάτο και θα μπορούσα να αποχαιρετήσω καλά. Συνέβη έτσι, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλη την αγάπη αυτών των χρόνων.

» Η αγάπη των ανθρώπων ήταν πάντα η ίδια και ένιωσα την αναγνώριση και την αγάπη αυτού του συλλόγου. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο, με όποιον τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να συνεισφέρω έτσι ώστε αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Σίγουρα αυτή τη στιγμή ξεχνάω πολλά πράγματα, δεν είμαι στις καλύτερες συνθήκες. Καλύτερα να προχωρήσουμε στην ώρα των ερωτήσεων. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο». 

Πληροφορίες θέλουν τον Μέσι να ετοιμάζεται να υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν και μέσα στις επόμενες ώρες θα φτάσει στο Παρίσι. 

LEO MESSI'S FAREWELL PRESS CONFERENCE from CAMP NOU (FULL LIVESTREAM)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ