Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκαν Βασιλείου και Τσιάμης

Σε 400 μέτρα και τριπλούν αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ειρήνη Βασιλείου
H Ειρήνη Βασιλείου © Eurokinissi

Πέμπτη τερμάτισε η Ειρήνη Βασιλείου στα προκριματικά των 400 μέτρων και αποκλείστηκε - Τραυματίστηκε μετά την πρώτη του προσπάθεια ο Τσιάμης στο τριπλούν.

Τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά των 400 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο γνώρισε η Ειρήνη Βασιλείου, η οποία έμεινε εκτός συνέχειας από τα προκριματικά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έτρεξε στην 4η προκριματική σειρά και τερμάτισε 5η με χρόνο 53.16. Στους ημιτελικούς οι 3 καλύτερες της κάθε σειράς και οι 6 καλύτεροι χρόνοι, με την Βασιλείου να μην είναι μέσα και να μένει εκτός συνέχειας.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ευχαριστημένη από τον χρόνο που έκανα. Κρατάω την δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στην κούρσα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες για όλες τις αθλήτριες, αλλά πρέπει να μάθουμε να τρέχουμε και σε αυτές», ήταν οι δηλώσεις της μετά τον αγώνα.

Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Τσιάμης

Δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης που αποχώρησε τραυματίας μετά από την πρώτη του προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ο Τσιάμης στο πρώτο του άλμα το οποίο ήταν άκυρο, ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν συνέχισε και στα επόμενα δύο, μένοντας εκτός τελικού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ