Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θετική στον κορωνοϊό Ελληνίδα αθλήτρια

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων © UNSPLASH
To σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων © UNSPLASH

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως αθλήτρια από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι θετική στον κορωνοϊό.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η 26χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και θα παραμείνει σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ολυμπιακής Επιτροπής

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης».

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ακόμα 3 κρούσματα κορωνοϊού στην ελληνική αποστολή

Τρία μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είχαν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό στις 15 Ιουλίου,  λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων. Πάντως κανείς από τους τρεις δεν έχει ταξιδέψει ακόμη στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. 

Με επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ έκανε λόγο για ένα θετικό κρούσμα σε αθλητή της ιστιοπλοΐας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άλλα δύο κρούσματα (το ένα αφορά μέλος της ομάδας κολύμβησης και το άλλο συνοδό της αποστολής).

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ για το κρούσμα κορωνοϊού

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι έχει επίσημη ενημέρωση για ένα κρούσμα κορωνοϊού στην Ολυμπιακή ομάδα σε αθλητή της ιστιοπλοϊας. Ο αθλητής βρίσκεται σε καραντίνα και με τη συμπλήρωση των 14 ημερών θα υποβληθεί σε νέο τεστ κορωνοϊού.

Σε περίπτωση που είναι αρνητικό θα γίνει προσπάθεια να αναχωρήσει αμέσως για Τόκιο, για να προλάβει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ