Αθλητισμος

Τόκιο: Ηττήθηκε και αποκλείστηκε ο Αλέξης Ντανατσίδης

Δέχτηκε τρεις ποινές στον αγώνα με τον Βαλουά Φορτιέ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Ντανατσίδης
Ο Αλέξης Ντανατσίδης © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την ήττα με τρεις ποινές υπέστη ο Έλληνας τζουντόκα, Αλέξης Ντανατσίδης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ο Αλέξης Ντανατσίδης αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά Τζούντο, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδό, Βαλουά Φορτιέ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στη φάση των «32» των 81κ. δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο». Οπως ορίζουν οι κανονισμοί του Τζούντο, δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία, ακόμα κι αν πάει ο Καναδός στον τελικό.

Ο Φορτιέ επέλεξε να παίξει αμυντικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι διαιτητές δεν του καταλόγισαν κάποια ποινή για το αμυντικό του παιχνίδι παρά μόνο μισό λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Ντανατσίδης επέλεξε να επιτεθεί και δέχτηκε αρκετά νωρίς την ποινή, με τον αγώνα να οδηγείται εν τέλει στο «χρυσό σκορ.

Ο Έλληνας τζουντόκα δέχτηκε δεύτερη παρατήρηση και έπρεπε να κινηθεί επιθετικά ως το τέλος για να πάρει την πρόκριση. Δεύτερη ποινή δέχτηκε και ο Φορτιέ, με τον αγώνα να κρίνεται πλέον στην λεπτομέρεια. Η πρόκριση τελικά για τον Καναδό ήρθε από τρίτη ποινή στον Ντανατσίδη, ο οποίος αποκλείστηκε πρόωρα από την διοργάνωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ