Αθλητισμος

Τόκιο: Viral ο πανηγυρισμός προπονητή για το χρυσό (βίντεο)

Ο προπονητής «τρελάθηκε» και έδωσε ένα αξέχαστο σόου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αριάνε Τίτμους κέρδισε τις εντυπώσεις στο νερό κερδίζοντας το χρυσό στην κολύμβηση, ενώ ο προπονητής της κέρδιζε τις εντυπώσεις στις κερκίδες © YouTube
Η Αριάνε Τίτμους κέρδισε τις εντυπώσεις στο νερό κερδίζοντας το χρυσό στην κολύμβηση, ενώ ο προπονητής της κέρδιζε τις εντυπώσεις στις κερκίδες © YouTube

Η Αριάνε Τίτμους κέρδισε τις εντυπώσεις στο νερό κατακτώντας το χρυσό στην κολύμβηση, καθώς ο προπονητής της κέρδιζε τις εντυπώσεις στις κερκίδες.

Ο προπονητής της νέας Αυστραλής Ολυμπιονίκη Αριάνε Τίτμους στην κολύμβηση πανηγύρισε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο την νίκη της 20χρονης αθλητριας στο Τόκιο και δεν άργησε να γίνει Viral

Η Αριάνε Τίτμους κέρδισε την την πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκη Κέιτι Λεντέκι, και μάλιστα την τελευταία στιγμή, στα 400 μέτρα ελεύθερο γυναικών. 

Το αστέρι της αμερικανικής κολύμβησης είχε το προβάδισμα, αλλά στα τελευταία 100 μ. η Τίτμους αντεπιτέθηκε, πέρασε μπροστά και πήρε το χρυσό μετάλλιο με 3.56.69, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. 

Η Λεντέκι, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, τερμάτισε σε 3.57.36 και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο. 

Ο Ντιν Μπόξαλ, βλέποντας την απόδοση της αθλητριας του «τρελάθηκε» και ο πανηγυρισμός του έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Άρχισε να φωνάζει, πέταξε τη μάσκα του, έπιασε το κιγκλίδωμα μπροστά του και άρχισε να το ταρακουνάει, αδυνατώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του μετά τη μεγάλη επιτυχία της 20χρονης. 

Πολλοί θεατές, συμπεριλαμβανομένης της αυστραλιανής τενίστας Daria Gavrilova, ευχήθηκαν να είχαν κάποιον να τους ενθαρρύνει σε αυτόν τον βαθμό στη ζωή τους.

Όσο για την δύο κολυμβήτριες που κέρδισαν τις δύο πρώτες θέσεις, μόλις βγήκαν από την πισίνα αγκαλιάστηκαν δίνοντας συγχαργτήρια η μία στην άλλη. 

«Την ευχαρίστησα», δήλωσε η Τίτμους για την αντίπαλό της. «Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εκείνη. Αυτή ανέβασε το επίπεδο για τις μεσαίες αποστάσεις στο ελεύθερο. Αν δεν είχα κάποια όπως εκείνη για να κυνηγάω, σίγουρα δεν θα κολυμπούσα έτσι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ