Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω να κερδίσω κάτι με την Εθνική

Το Σάββατο στην Αθήνα ο πρωταθλητής του NBA

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος © EUROKINNISSI

«Θέλω να κερδίσω κάτι με την Εθνική Ελλάδος», είπε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Λίγες ώρες μετά το μεγαλύτερο θρίαμβο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο νέος πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών μίλησε στην Cosmote TV για το πως ήρθε αυτή η ιστορική νίκη στον 6ο τελικό, αλλά και την Εθνική Ελλάδος. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Greek Freak, θέλει να κάνει μία επιτυχία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

«Θέλω να κερδίσω κάτι με την Εθνική. Μπορεί να μην είναι χρυσό μετάλλιο, μπορεί να βγούμε δεύτεροι. Θέλω να κάνω κάτι σπουδαίο με την Εθνική και μετά να αποσυρθώ, στα 30 μου. Πλάκα κάνω», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν σαν πιτσιρικάς και δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Έχω πάρει πρωτάθλημα, έχω κάνει ωραία πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν τωρα. Πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και μακάρι να βρεθεί μια ευκαιρία να καταφέρω κάτι με την Εθνική, να κερδίσουμε κάτι και να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη», τόνισε αναφερόμενος στην Εθνική ομάδα. 

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκλειστικά στο SPORT24:  "Θέλω 100.000 στο αεροδρόμιο"

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον ατζέντη του, Γιώργος Πάνου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έρχεται στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου. Έπειτα από κάποιες υποχρεώσεις, θα πάει για διακοπές με την οικογένειά του, προκειμένου να αποφορτιστεί μετά από μια τόσο δύσκολη σεζόν.

Μάλιστα, ο 26χρονος σούπερ σταρ ζήτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου υποδοχή από 100.000 φιλάθλους στο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ