Αθλητισμος

Το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο που έδωσε τη νίκη στους Μπακς

Οι πανηγυρισμοί και το μήνυμα του Greek Freak στον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
NBA: Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
NBA: Το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο © EPA/TANNEN MAURY

Δείτε τη φάση με το κλέψιμο του Χόλιντεϊ και το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο που έδωσε τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς.

Η φάση του χθεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στους Φίνιξ Σανς με τους Μιλγουόκι Μπκας ήταν αδιαμφισβήτητα η κρίσιμη άμυνα που έφερε το alley oop κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με αυτο τον συνδυασμό άμυνας και γρήγορης επίθεσης, οι Μπακς πήραν το ματς και μαζί ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1971.

Ο Χόλιντεϊ των Μπακς έκλεψε την μπάλα, έτρεξε το γήπεδο και έβγαλε μία τρομερή πάσα στον Γιάννη που δεν δυσκολεύτηκε να καρφώσει και να πάρει και το φάουλ από τον Κρις Πολ. 

Μάλιστα ο συγκεντρωμένος κόσμος στο Μιλγουόκι που παρακολουθούσε την αναμέτρηση, πανηγύρισε έξαλλα το κλέψιμο του Χόλιντεϊ και το κάρφωμα του Γιάννη, που έδωσαν τη μεγάλη νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του επόμενου παιχνιδιού στο Μιλγουόκι. Συγκεκριμένα, εξήγησε στην κάμερα πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσουν οι οπαδοί μια ζεστή ατμόσφαιρα και να «κάνουν φασαρία».

«Δεν το κάνω συνήθως αυτό, προσπαθώ να μείνω μακριά από τα social media, αλλά επιστρέφουμε σπίτι και είμαστε ένα παιχνίδι μακριά. Να κάνετε θόρυβο. Σας χρειαζόμαστε να το κάνετε. Να κάνετε θόρυβο».

Υπενθυμίζεται ότι το Game 6 που θα είναι το τελευταίο αν η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κερδίσει, θα γίνει τα ξημερώματα Τετάρτης (21/07, 04:00, COSMOTE SPORT 4) με τους Μπακς να υποδέχονται τους Σανς με στόχο το 4-2.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ