Αθλητισμος

Euro: Ντράγκι και Ματαρέλα θα υποδεχθούν τους παίκτες της Ιταλίας

Επέστρεψαν τροπαιούχοι στην Ρώμη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με το τρόπαιο του Euro στα χέρια κατά την άφιξη της αποστολής στη Ρώμη
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με το τρόπαιο του Euro στα χέρια κατά την άφιξη της αποστολής στη Ρώμη © EPA

Στη Ρώμη βρίσκονται οι Azzurri, το απόγευμα θα γίνουν δεκτοί από τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

H Eθνική Ιταλίας επέστρεψε νωρίς το πρωί στην Ρώμη, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Το απόγευμα, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα γίνει δεκτή από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα (ο οποίος μετέβη στο Γουέμπλεϊ για να τους στηρίξει) και απ' τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι.

Κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο Parco dei Principi, τα μέλη της ομάδας επευφημήθηκαν από πλήθος φιλάθλων, όπως και σήμερα νωρίς το πρωί, λίγο μετά τις 6 τοπική ώρα, όταν το αεροπλάνο τους προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο και εκατοντάδες πολίτες καλωσόρισαν τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης. Λόγω των μέτρων ασφαλείας, όμως, μόνον λίγοι τυχεροί κατάφεραν να πλησιάσουν πιο κοντά, στο αεροπλάνο της Squadra Azzurra.

Ο Κιελίνι με το τρόπαιο στα χέρια του κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο της στη Ρώμη
Ο Κιελίνι με το τρόπαιο στα χέρια του κατά την άφιξη της ομάδας στο ξενοδοχείο της στη Ρώμη © EPA

O αρχηγός της ομάδας, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, χαμογελαστός και με ασυγκράτητο ενθουσιασμό, κατά την είσοδό του στο ξενοδοχείο της Αιώνιας Πόλης φορούσε στέμμα στο κεφάλι στο χρώμα του χρυσού και κρατούσε σφιχτά το κύπελλο στην αγκαλιά του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ