Αθλητισμος

Euro 2020: Νίκη πρόκριση για Ολλανδία και Βέλγιο

Επικράτησαν της Αυστρίας και της Δανίας αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μέμφις Ντεπάι
Ο Μέμφις Ντεπάι © EPA

Το Euro 2020 συνεχίζεται με τις Ολλανδία και Βέλγιο να επικρατούν της Αυστρίας και της Δανίας και να προκρίνονται - Μεγάλη νίκη για την Ουκρανία.

Συνεχίστηκαν χθες, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro 2020. Ολλανδία και Βέλγιο επικράτησαν των Αυστρία και Δανία αντίστοιχα και πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία 2-1

newsbomb.gr: Οι πρώτες δηλώσεις του 33χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της ημέρας, η Ουκρανία επικράτησε της Βόρειας Μακεδονίας με 2-1. Τα γκολ για τους Ουκρανούς σημείωσαν οι Γιαρμολένκο στο 29' και Γιάρεμτσουκ στο 34' ενώ το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 πέτυχε για τους Βορειομακεδόνες ο Αλιόσκι στο 57'.

Ολλανδία-Αυστρία 2-0

Έκτακτη Επικαιρότητα | Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν | 17/06/2021

Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου που έγινε στις 22:00, η Ολλανδία υποδέχθηκε την Αυστρία με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «οράνιε» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν με 2-0 των Αυστριακών. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11ο λεπτό ο Μέμφις Ντεπάι για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 67' ο Ντάμφρις.

Δανία-Βέλγιο 1-2

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο τμήμα ανθρωποκτονιών όλο το βράδυ ο πιλότος | Ώρα Ελλάδος | OPEN TV

Νωρίτερα, η Δανία αναμετρήθηκε με το Βέλγιο στην Κοπεγχάγη σε ένα φορτισμένο παιχνίδι που διεκόπη στο 10ο λεπτό τιμής ένεκεν στον Κρίστιαν Έρικσεν που υπέστη ανακοπή καρδιάς το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο. Στα του παιχνιδιού, η Δανία άνοιξε το σκορ με τον Πόουλσεν στο 2ο λεπτό αιφνιδιάζοντας τους Βέλγους.

Η αντεπίθεση της ομάδας του Μαρτίνεζ ήρθε στο δεύτερο μέρος με τον Θόργκαν Αζάρ να ισοφαρίζει στο 55' σε 1-1 και τον Ντε Μπρόινε να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 70' και να μην πανηγυρίζει το γκολ του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ