Αθλητισμος

Τζέϊσον Ντιπασκιέ: Πέθανε ο 19χρονος αναβάτης του Moto3

Το «αντίο» του MotoGP

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε ο αναβάτης του Moto3, Jason Dupasquier
Πέθανε ο αναβάτης του Moto3, Jason Dupasquier © EPA / NOUSHAD THEKKAYIL

Τζέϊσον Ντιπασκιέ: Πέθανε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην πίστα ο 19χρονος αναβάτης του Moto3. - Πώς έγινε το μοιραίο.

O 19χρονος αναβάτης της κατηγορίας Μoto3 του MotoGP, Τζέισον Ντεπασκιέ, πέθανε σήμερα μετά το σοβαρότατο τραυματισμό που είχε κατά τους κατατακτήριους αγώνες στην πίστα Muggelo της Ιταλίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε όταν ο Ντεπασκιέ είχε πτώση σε έξοδο στροφής της πίστας, ενώ οι αναβάτες που ακολουθούσαν, δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον νεαρό Ελβετό που ήταν πεσμένος στην πίστα. Άμεσα ο Ελβετός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Carregi» της Φλωρεντίας. Ο 19χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα για αγγειακό πρόβλημα. Παρέμεινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπεία σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά η σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, αποδείχθηκε μοιραία. 

Moto3 rider Jason Dupasquier dies after Mugello crash

Στη σχετική ανακοίνωση για τον θάνατό του αναφέρεται ότι «παρά τις προσπάθειες της ιατρικής ομάδας και όλων εκείνων, οι οποίοι συνέχεια φρόντιζαν τον Ελβετό οδηγό, το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι ο Ντιπασκιέ υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματα του».

motogp.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ