Αθλητισμος

Φινάλε Super League 2: Άνοδος Ιωνικού- Μπαράζ η Ξάνθη

Δραματική τελευταία αγωνιστική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνοδος στη Superleague για Ιωνικό
Άνοδος στη Superleague για Ιωνικό © EUROKINISSI

Τελευταία αγωνιστική της Superleague 2- O Ιωνικός πήρε την απευθείας άνοδο στη Superleague, στο μπαράζ με Παναιτωλικό η Ξάνθη

O Iωνικός κατάφερε μετά από μία συναρπαστική χρονια να επιστρέψει στην Superleague, κατακτώντας την δεύτερη σερί άνοδο σε ισάριθμες χρονιές.

Οι Νικαιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 60′ στη Νεάπολη, από τον Εργοτέλη, ο οποίος άγγιξε το θαύμα της απευθείας ανόδου στην Superleague, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδιθσμά του. Στο 72′ οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσέλιου και στο 74′ το σκορ έγινε 1-1 με γκολ του βετεράνου Μουμίν και εν μέσω διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων για φάουλ στη φάση. 

Ένα λεπτό αργότερα στο γήπεδο των Πηγαδιών η Ξάνθη άνοιξε το σκορ με τον Έμπερτ κόντρα στο Λεβαδειακό, κάτι που σήμαινε πως πλέον οι Ακρίτες βρίσκοντα σε θέση απευθείας ανόδου στη Superleague και έμεναν εκτός Εργοτέλης και Λεβαδειακός. 

Ο Ιωνικός όμως δεν είχε πει την τελευεταία του λέξη και στο 82′ ο Μανάλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας τους Νικαιώτες μπροστά στο σκορ με 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του ματς, τη στιγμή που στο 90′ αποβλήθηκε ο Πέιος για τους Κρητικούς. Ταυτόχρονα στο 1-0 υπέρ της Ξάνθης έμεινε και το ματς στα Πηγάδια, όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης πολλά παράπονα από την διατησία. Στο βαθμολογικά αδιάφορο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, τα Χανιά επικράτησαν 2-0 του Διαγόρα Ρόδου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ