Αθλητισμος

Στο Hall of Fame του μπάσκετ ο Κόμπι Μπράιαντ

Η συγκινητική ομιλία της Βανέσα Μπράιαντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμπι Μπράιαντ
Κόμπι Μπράιαντ © EPA / LARRY W. SMITH

Κόμπι Μπράιαντ: Και επίσημα στο Hall of Fame - Τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του, Βανέσα.

Στο Hall of Fame του μπάσκετ εντάχθηκε και επίσημα ο πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ.

Στην ετήσια τελετή που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, ο κατά πολλούς Νο.2 στην ιστορία του αθλήματος τιμήθηκε με το «πορτοκαλί σακάκι». Η οικογένεια του Μπράιαντ αποφάσισε να είναι ο Μάικλ Τζόρνταν ο άνθρωπος που θα συνοδεύσει τη Βανέσα Μπράιαντ, τη στιγμή που ο Κόμπι θα έμπαινε στο Hall Of Fame. Ο Αir ήταν δίπλα της στον λόγο της και έδειχνε τη συγκίνηση του, χωρίς να μιλήσει.

«Επιλέξαμε τον Μάικλ Τζόρνταν να είναι εδώ σε αυτή την στιγμή για την οικογένεια του Κόμπι, αμέσως δέχθηκε και τον ευχαριστώ», ήταν τα λόγια της Βανέσα. Όταν τελείωσε η ομιλία της, ο Τζόρνταν τη συνόδευσε μέχρι να κάτσει στη θέση της.

Kobe Bryant | Hall of Fame Career Retrospective

Η σύζυγος του στον λόγο της για τον Κόμπι ανέφερε τα εξής: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι Μπράιαντ. Ήταν ένας, μοναδικός. Τα προσωπικά του στατιστικά και επιτεύγματα μιλάνε από μόνα τους. Ο Κόμπι δεν διάλεξε ποτέ το πιο εύκολο μονοπάτι όσο έχει να κάνει για το μπάσκετ. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του ήταν πως ήταν ο καλύτερος πατέρας των κοριτσιών του. Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες έμπνευση να γίνουμε καλύτεροι από την προηγούμενη μέρα. Συγχαρητήρια μωρό μου, όλη η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση μου τελικά επιβραβεύτηκαν. Τα κατάφερες, είσαι στο Hall Of Fame. Δεν είσαι απλά ένας MVP. Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Είμαι περήφανη για σένα. Θα σε αγαπάω πάντα. Κόμπι. Μπιν. Μπράιαντ».

Vanessa Bryant | Hall of Fame Enshrinement Speech

Ο Κόμπι Μπράιαντ στην διάρκεια της καριέρας του μεταξύ άλλων πανηγύρισε την κατάκτηση 5 πρωταθληματων ΝΒΑ, 1 βραβείου MVP, 2 βραβείων MVP σε τελικούς και 2 Ολυμπιακών μεταλλίων ενώ συμπεριληφθηκε 18 φορές σε All Star Game. Να σημειωθεί πως με την ίδια διάκριση τιμήθηκαν οι Κέβιν Γκαρνετ και Τιμ Ντάνκαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ