Αθλητισμος

Τσιτσιπάς: Η συγκινητική φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του

Λίγο μετά την κατάκτηση του Master στο Μόντε Κάρλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Μόντε Κάρλο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA/SEBASTIEN NOGIER

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του, Απόστολο, μετά τον τελικό του Master στο Μόντε Κάρλο.

Μία βαθιά συγκινητική φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά, αγκαλιά με τον πατέρα του, Απόστολο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται ο Έλληνας πρωταθλητής, λίγες στιγμές αφού έχει κατακτήσει το Master του Μόντε Κάρλο, να «ξαποσταίνει» στην αγκαλιά του πατέρα του, βγάζοντας όλη την κούραση, την εξάντληση αλλά και τη δικαίωση μετά από το σπουδαίο επίτευγμά του.

Μόντε Κάρλο: «Πρίγκιπας» ο Τσιτσιπάς, πήρε το πρώτο του Masters 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε το πρώτο Masters της καριέρας του, νικώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-3) τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον τελικό του Μόντε Κάρλο. Ο έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και χωρίς να χάσει σετ έφτασε στον 6ο και σπουδαιότερο τίτλο του. 

Το παιχνίδι που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του Πρίγκιπα Αλβέρτου, ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Τσιτσιπά, που πέτυχε μπρέικ με την πρώτη του ευκαιρία. Το σερβίς του δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο και πολύ γρήγορα κατέκτησε το πρώτο σετ. 

Το δεύτερο σετ ήταν μια επανάληψη του πρώτου, με τον Ρούμπλεφ να μην έχει απάντηση στα εξαιρετικά χτυπήματα του Τσιτσιπά και γρήγορα να μένει πίσω με μπρέικ. Ο Ρώσος, Νο 8 στην Παγκόσμια Κατάταξη προσπάθησε να πιέσει, όμως ο Τσιτσιπάς δεν έχασε στιγμή τη συγκέντρωσή του και κατέκτησε έναν τίτλο, που ήθελε πολύ.

Στο τέλος της αναμέτρησης έγραψε στην κάμερα πως «όλα ξεκίνησαν από το Μόντε Κάρλο» και αξίζει να σημειωθεί ότι στα ίδια γήπεδα, η μητέρα του κέρδισε το πρώτο της μεγάλο τουρνουά για τα χρώματα της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Λίγο μετά, ο Τσιτσιπάς παρέλαβε το τρόπαιο από τα χέρια του Πρίγκιπα Αλβέρτου σε μια από τις μεγαλύτερες μέρες της καριέρας του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ