Αθλητισμος

Η Ατλέτικο Παραναένσε θα πληρώσει τα εμβόλια των οπαδών της

Υπολογίζεται πως πρόκειται για 20 με 30.000 άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτες της Ατλέτικο Παραναένσε
Παίκτες της Ατλέτικο Παραναένσε © EPA

Η Ατλέτικο Παραναένσε εκτός από τους παίκτες και το προσωπικό της θα εμβολιάσει δωρεάν και τους φιλάθλους – μέλη της ομάδας.

Με απόφαση της διοίκησης της ομάδας, η βραζιλιάνικη Ατλέτικο Παραναένσε εκτός από τους παίκτες και το προσωπικό της θα παρέχει δωρεάν το εμβόλιο του κορωνοϊού και σε όλους τους φιλάθλους – μέλη της ομάδας.

«Η Ατλέτικο θα διαθέσει τα εμβόλια σε όλους τους υπαλλήλους, παίκτες, μέλη του προσωπικού και συνδρομητές, που βοηθούν πληρώνοντας τη συνδρομή τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ακόμη και αν δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πρόκειται για 20-30.000 άτομα. Παράλληλα, η μηνιαία συνδρομή του συλλόγου, κοστίζει μεταξύ 75 και 350 reais (σ.σ. μεταξύ 11 και 52 ευρώ περίπου).

«Η Ατλέτικο καλεί όλα τα ιδρύματα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να κάνουν κάτι ανάλογο για να βοηθήσουν την χώρα να καταπολεμήσει την πανδημία Covid-19» τονίζεται στην ανακοίνωση.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ