Αθλητισμος

ΕΟΚ: Νέος Πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου

Η συμφωνία Λιόλιου - Φασούλα έδωσε τη λύση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fanis-eok.jpg
© ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΕΟΚ: Η διοίκηση Πρωτοδικείου εξέλεξε Πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου. Ο «μπέμπης» θα οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ μέχρι τις εκλογές

Ο Φάνης Χριστοδούλου αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που έχει ως καθήκον να δρομολογήσει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ. Η συνεδριάση ήταν επεισοδιακή και λίγο έλειψε να διακοπεί οριστικά όταν η πλευρά Βασιλακόπουλου τη διέκοψε. Μετά την προσωρινή διακοπή οι παρατάξεις των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου συμφώνησαν να μην χαθεί άλλος χρόνος και ο πρώτος απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση, να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου.

Με 10 ψήφους υπέρ και την πλευρά Βασιλακόπουλου να έχει αποχωρήσει από τη συνεδρίαση ο Φάνης Χριστοδούλου εξελέγη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη μεταβατική αυτή περίοδο. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη διοίκηση μετά την πρώτη διακοπή, ήταν αρνητική για τη συνέχεια της διαδικασίας και πρότεινε αναβολή.

Μετά την αρχική διακοπή, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εξέλαβαν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή, ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή. 

Η νέα διοίκηση θα ξεκινήσει τις διαδικασίες επικύρωσης των πρακτικών της συνεδρίασης ώστε να προχωρήσει η διαδικασία προκήρυξης των εκλογών στην ομοσπονδία μπάσκετ. Παρακάτω δείτε όλα τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου
Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς
Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ