Αθλητισμος

All-Star Game: Κάρι στα τρίποντα, νικητής με φιλί στα καρφώματα

Το παραλίγο φιλί του Σάιμονς στη στεφάνη κέρδισε τους κριτές - Νικητής ο γιος του Σαμπόνις στις δεξιότητες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
all-star-game.jpg
Kevin C. Cox/Getty Images

Ο Στεφ Κάρι κέρδισε για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό τριπόντων με τους Σάιμονς και Σαμπόνις να επικρατούν σε καρφώματα και δεξιότητες

Το All-Star Game της Ατλάντα πέρασε στην ιστορία με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να νικά ξανά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να γράφει τη δική του ιστορία ως MVP. Προηγουμένως όμως οι διαγωνισμοί τριπόντων, καρφωμάτων και δεξιοτήτων που έχουν τη δική τους ιστορία, έκλεψαν ως συνήθως την παράσταση. 

Η αρχή έγινε πριν το παιχνίδι με το διαγωνισμό δεξιοτήτων όπου ο Ντονάτας Σαμπόνις εξέπληξε τους πάντες και έκανε περήφανο τον πατέρα του. Ο Λιθουανός κέρδισε με τη σειρά τους Ραντλ, Ντόντσιτς και Βούτσεβιτς για να γίνει ο πρώτος παίκτης των Πέισερς που κερδίσει το βραβείο. 

Domantas Sabonis WINS The #TacoBellSkills​ Challenge | 2021 #NBAAllStar

Αμέσως μετά ήταν η στιγμή του Στεφ Κάρι να λάμψει. κατακτώντας άλλη μια φορά τον διαγωνισμό τριπόντων, κερδίζοντας στο τελευταίο σουτ τον Μάικ Κόνλεϊ των Τζαζ. Μαζί τους στον τελικό έφτασε και ο Τέιτουμ ενώ στον πρώτο γύρο συμμετείχαν και οι ΛαΒίν, Μπράουν και Μίτσελ.

Stephen Curry WINS The #MtnDew3PT Contest​ | 2021 #NBAAllStar

Στην ανάπαυλα ήταν σχεδιασμένος ο διαγωνισμός καρφωμάτων που σε αντίθεση με ό,τι είχαμε συνηθίσει, δεν είχε μεγάλα ονόματα. Αντιμέτωποι βρέθηκαν ο Ανφέρνι Σάιμονς (Μπλέιζερς), ο Όμπι Τόπιν (Νικς) και ο Κάσιους Στάνλεϊ (Πέισερς). Ο πρώτος αν και μεγάλο αουτσάιντερ κέρδισε στον τελικό τον παίκτη των Νικς, με το παραλίγο φιλί του στη στεφάνη να συγκινεί τους κριτές. Πάντως ο διαγωνισμός κατά γενική ομολογία ήταν από τους χειρότερους των τελευταίων ετών. 

Anfernee Simons WINS The #ATTSlamDunk​ Contest | 2021 #NBAAllStar

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ