Αθλητισμος

Παναθηναϊκός: Ήττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-2 στη Λεωφόρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panathinaikos-pas-giannina-apokleismos-kypello.jpg

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 1-2 και τον απέκλεισε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος γνώρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ του Παναθηναϊκού.

Το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε ο Παντελάκης στο 2'. Στο 9' έγινε το 0-2 με αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει για να σημειώσει ένα γκολ και να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ οργανωμένος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και διαχειρίστηκε εξαιρετικά την πίεση.

Στο 74' ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Πούγγουρα, έπειτα από σέντρα του Αϊτόρ, ενώ στο 87’ ο Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική απόκρουση με τα πόδια σε γύρισμα του Καρλίτος, διατηρώντας ως το τέλος το προβάδισμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νιας είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (Κύπελλο Ελλάδος): Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (66’ Χουάνκαρ), Νιάς, Σανκαρέ (59’ Μαουρίσιο), Βιγιαφάνιες (65’ Μακέντα), Χατζηγιοβάνης (66’ Ενγκμπακοτό), Ιωαννίδης (46’ Αϊτόρ), Καρλίτος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργ. Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (75’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (65’ Νάουμετς), Κάστρο (87’ Εραμούσπε), Μιλεντσεάνου (75’ Κρίζμαν).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ