Αθλητισμος

Super League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Έσπασε το αήττητο των «ερυθρολεύκων» - Πρώτη νίκη μετά από 4 χρόνια για τους «πράσινους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super League: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Super League: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο © EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική της Super League, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια.

«Πράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι στη Λεωφόρο για την 22η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1.

Είναι η πρώτη νίκη που σημείωσε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από 4 χρόνια. Από την αρχή του παιχνικού οι «πράσινοι» ήταν πειθαρχημένοι στο πλάνο του Λάζλο Μπόλονι.

Προσέχοντας την άμυνα και παίζοντας με αντεπιθέσεις, κατάφεραν να επικρατήσουν στο ντέρμπι, εξασφαλίζοντας μια σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχαν ο Μαουρίσιο στο 6' με ωραία κεφαλιά και ο Σανκαρέ στο 73'. Για τον Ολυμπιακό μείωσε ο Ελ Αραμπί στο 82'.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν. Σημειώνεται ότι στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Super League © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» πήραν το ντέρμπι με 2-1 στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι «πράσινοι» πήραν το ντέρμπι με 2-1 στη Λεωφόρο © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Με τη νίκη αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός έφθασε τους 41 βαθμούς σε 22 αγώνες. Πρώτη με διαφορά παραμένει η ομάδα του Πειραιά με 57 βαθμούς.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μολό, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος (70' Νιάς), Καμπετσής (66' Καρλίτος), Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό (77' Αϊτόρ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (55' Μπα), Μπουχαλάκης, Καμαρά (77' Μασούρας), Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι (46' Βαλμπουενά), Φορτούνης (55' Ελ Αραμπί), Χασάν (77' Κάιπερς).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ