Αθλητισμος

Σάκκαρη: Ήττα-αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο του Australian Open

Με 2-1 από την Κίκι Μλαντένοβιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © EPA

Ήττα αποκλεισμό υπέστη η Μαρία Σάκκαρη από την Κίκι Μλαντένοβιτς με 2-1 σετ στον πρώτο γύρο του Australian Open.

H Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Australian Open, καθώς έχασε από την Κίκι Μλαντένοβιτς με 2-1 σετ σε λιγότερο από δύο ώρες.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-2, 0-6, 6-3 από την 27χρονη Γαλλίδα και αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς το Grand Slam της Μελβούρνης. Η Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται στο νούμερο 23 της παγκόσμιας κατάταξης έχασε από το Νο.60 σε μια ώρα και 45 λεπτά. Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς επικράτησε με 2-1 σετ και συνεχίζει στο Australian Open.

​Η Μαρία Σάκκαρη μετά το τέλος του αγώνα δεν στάθηκε στην καραντίνα που είχε περάσει και δεν μπορούσε να προπονηθεί κανονικά και έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλό της.

«Δεν έχω πολλά να πω, ξεκάθαρα δεν έπαιξα καλά. Μπράβο στην Κριστίνα που πάλεψε και κέρδισε το ματς, αλλά από την πλευρά μου νομίζω ότι έπαιξα ένα τόσο κακό ματς μετά από πολύ καιρό. Δεν θέλω να ρίξω το φταίξιμο σε αυτό στην καραντίνα. Δεν έχω καθίσει ακόμα να σκεφτώ τι μπορεί να έφταιξε, γιατί είναι πολύ πρόσφατο. Σίγουρα έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Δεν θέλω να δικαιολογώ τον εαυτό μου, έπαιξα άσχημα, τελείωσε. Και άλλες παίκτριες είχαν 14 μέρες καραντίνα και μια χαρά έχουν προχωρήσει» τόνισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ