Αθλητισμος

Super Bowl: Ο Τομ Μπρέιντι κατέκτησε το έβδομο δαχτυλίδι του

Οι Tampa Bay Buccaneers επικράτησαν με 31-9 των Kansas City Chiefs του Πάτρικ Μαχόουμς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τομ Μπρέιντι
Ο Τομ Μπρέιντι © EPA

Το έβδομο δαχτυλίδι της καριέρας του σε ακόμα ένα Super Bowl κατέκτησε ο Τομ Μπρέιντι, που θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος παίκτης του αθλήματος.

Ο Τομ Μπρέιντι πανηγύρισε την κατάκτηση του 7ου Super Bowl της καριέρας του, στα 44 του χρόνια. Αυτή τη φορά, ωστόσο, με τη φανέλα των Tampa Bay Buccaneers, των αουτσάιντερ, που «διέσυραν» με 31-9 τους Kansas City Chiefs του ανερχόμενου σταρ και περσινού πρωταθλητή, Πάτρικ Μαχόουμς.

Απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές του επίσης εκπληκτικού Πάτρικ Μαχόουμς (στα 25 του χρόνια θεωρείται ο διάδοχός του Μπρέιντι), οι Buccaneers έκαναν το τέλειο ματς και μπορεί να μην ήταν το φαβορί, αλλά τελικά τα κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές.

Στο πλευρό του Μπρέιντι, ο Ρομπ Μπρονκόφσκι, που επέστρεψε ένα χρόνο μετά το τέλος της καριέρας του για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του και με δύο touch downs, ήταν ο κορυφαίος ενός μυθικού παιχνιδιού για τους Tampa Bay Buccaneers, αλλά και τους δυο τους.

Η ομάδα που πέρυσι είχε ρεκόρ 7-9, ανέβηκε εφέτος στον θρόνο του NFL, έχοντας στο ρόστερ της τον αθλητή που για 20 χρόνια «υπηρετούσε» τους New England Patriots.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ