Αθλητισμος

Euroleague: Ήττα από τη Ρεάλ ο «διπρόσωπος» Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nedovic-pao.jpg
© EUROKINISSI

Euroleague: Ήττα με 76-66 για τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη, σε ένα ματς που αγωνίστηκε χωρίς τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη.

Με δύο πρόσωπα εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ όπου γνώρισε φυσιολογική ήττα με 76-66. Η ομάδα του Όντετ Κάτας που αγωνίστηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη ήταν αρκετά κακή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και γρήγορα η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα. Το 0/10 τρίποντα του ημιχρόνου δεν άφηνε περιθώρια στο Τριφύλλι που έμεινε πίσω με 22 πόντους (49-27) στην ανάπαυλα.

Real Madrid - Panathinaikos OPAP Athens Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 22

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο, τα γρήγορα επιθετικά φάουλ του Ταβάρες, έβγαλαν εκτός παιχνιδιού τον γίγαντα της Ρεάλ και αμέσως ισορρόπησαν σε όλους τους στατιστικούς τομείς. Οι «εξαφανισμένοι» Όγκαστ (13π, 5ρ) και Φόστερ (11π, 3ασ, 3ρ) αποτέλεσαν πυλώνες της αντεπίθεσης του Παναθηναϊκού με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να προσθέτει 18 στο καλάθι της Βασίλισσας.

Ωστόσο, όταν η διαφορά έφτασε τους 5 (66-61) η Ρεάλ εμφανίστηκε πιο ψύχραιμη και με δύο μεγάλα σουτ από τους Αμπάλντε και Γιουλ έφτασε και πάλι το παιχνίδι σε διψήφιες διαφορές.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Κοζέρ 11, Ρούντι, Αμπάλντε 4, Τάιους 4, Αλοθέν 13, Ντεκ 20, Γκαρούμπα, Κάρολ 3, Ταβάρες 4, Γιουλ 7, Τόμπκινς, Τέιλορ 10.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Κάτας): Μακ 4, Μποχωρίδης 5, Όγκαστ 13, Κασελάκης 3, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Φόστερ 11, Νέντοβιτς 18, Γουάιτ 5, Μήτογλου 5, Μπεντίλ 2, Σαντ Ρος.

Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή υποδέχεται την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ