Αθλητισμος

Euroleague: Διπλό στην παράταση ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν

Ο Κώστας Σλούκας έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με ένα μεγάλο Buzzer Beater.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague: Νίκη στην παράταση με 101-93 για τον Ολυμπιακό στην Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν - MVP ξανά ο Κώστας Σλούκας.
© EUROKINISSI

Euroleague: Νίκη στην παράταση με 101-93 για τον Ολυμπιακό στην Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν - MVP ξανά ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός πήρε την άτυπη ρεβάνς από την Βιλερμπάν για την ήττα της Παρασκευής, αφού επικράτησε με 101-93 των Γάλλων στην Λιόν. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του με την ομάδα του Πάρκερ να παίρνει το προβάδισμα τα τελευταία 5 λεπτά. Τότε, παρά τα αλλεπάλληλα λάθη ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός χάρη στις εμπνεύσεις των Σλούκα και ΜακΚίσικ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με ένα μεγάλο σουτ του Έλληνα γκαρντ. 

LDLC ASVEL Villeurbanne - Olympiacos Piraeus Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 10

Το εξ' αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ξεκίνησε με ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο από τους Ερυθρόλευκους, που ωστόσο δεν είχε συνέχεια. Οι Γάλλοι ήταν σε καλή επιθετική μέρα και κάθε φορά που οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξέφευγαν, γρήγορα μάζευαν το σκορ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη με τους Μάρτιν (15π, 6ρ), ΜακΚίσικ (23π) και Σλούκα (23π, 6ασ) να κάνουν σπουδαία δουλειά, παρέμεινε στο παιχνίδι ακόμα και όταν όλα στράβωναν. 

Στην παράταση οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν μια κρίσιμη νίκη για να φτάσουν στο ρεκόρ 11-9 και την 8η θέση.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Φρίμαν 2, Καχούντι 5, Ντιότ 4, Χέιζ 13, Μπάκο 10, Λάιτι 18, Χάουαρντ 16, Γιαμπουσέλε 2, Κόουλ 21, Στράζελ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 12, Σπανούλης 3, Σλούκας 23, Μάρτιν 15, Βεζένκοβ, Πρίντεζης 11, Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς 6, Έλις 8, ΜακΚίσικ 23.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Κάουνας για να παίξει με την Ζαλγκίρις για την 21η αγωνιστική.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ