Αθλητισμος

Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ: Χωρίς Final 4 η φετινή διοργάνωση

Πώς θα προκύψει ο νικητής της διοργάνωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού - Οι «πράσινοι» συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα γίνει φέτος χωρίς Final 4
Προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού - Οι «πράσινοι» συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο θα γίνει φέτος χωρίς Final 4 © EUROKINISSI

Με νοκ άουτ αγώνες, χωρίς Final 4 ή Final 8, ο νικητής στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ, όπως αποφάσισε η ΕΟΚ.

Σε νοκ άουτ αγώνες θα κριθεί ο φετινός νικητής στο Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ, καθώς η Ε.Ο.Κ. αποφάσισε να μη γίνει Final 4.

Παράλληλα, αποσύρθηκε από το τραπέζι και η πρόταση για Final 8, καθώς βάσει προκήρυξης δεν υπήρξε πρόβλεψη για τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών και του τελικού σε ένα γήπεδο.

Οι προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τα ζευγάρια Λαύριο-ΑΕΚ (15.00), Κολοσσός-Προμηθέας (15.00), Ηρακλής-ΠΑΟΚ (18.00) και Παναθηναϊκός-Περιστέρι (20.00).

Σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της ΕΟΚ, θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα γίνουν στις 12 Φεβρουαρίου 2021, με τις ομάδες που θα βγαίνουν πρώτες να παίζουν στην έδρα τους.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου 2021, σε έδρα που θα αποφασιστεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ και τη μη διεξαγωγή Final 4

«H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

» Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ