Αθλητισμος

Μπεκατώρου: Καταθέτει σήμερα στον Εισαγγελέα

Για τις καταγγελίες αναφορικά με τον βιασμό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοφία Μπεκατώρου
Σοφία Μπεκατώρου

Η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, καλείται από τις εισαγγελικές Αρχές σε κατάθεση εφ’ όλης της ύλης για τις καταγγελίες της περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, καλείται να καταθέσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Νίκου Στεφανάτου, η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, για τις σοβαρές καταγγελίες που έχει διατυπώσει και προκάλεσαν την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Προϊσταμένης Εισαγγελίας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εισαγγελέας, ο οποίος ανέλαβε την διερεύνηση της σοβαρής αυτής υπόθεσης, αφού μελέτησε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ξεκινά την επί της ουσίας διερεύνηση της υπόθεσης στέλνοντας κλήση να εξεταστεί ως μάρτυρας μεθαύριο το πρωί η Σοφία Μπεκατώρου.

Η Ολυμπιονίκης θα κληθεί να παρουσιάσει στη Δικαιοσύνη όλα εκείνα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για το πρόσωπο που έχει ήδη κατονομάσει στις αρχές ως δράστη του βιασμού, καθώς και αν έχει στη διάθεσή της στοιχεία για άλλες περιπτώσεις.

Από την μεριά της, η Εισαγγελία θα ερευνήσει σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση την υπόθεση, ώστε να μην μείνει καμία σκιά, τώρα που άνοιξαν τα στόματα, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά πηγές από το χώρο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ