Αθλητισμος

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μακάμπι και «βλέπει» 8αδα

Νίκη στην παράταση με κορυφαίο ξανά τον Κώστα Σλούκα και έκπληξη τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague: Σπουδαίο διπλό μέσα στο Ισραήλ για τον Ολυμπιακό που κέρδισε την Μακάμπι στην παράταση έχοντας ξανά κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα.
© EUROKINISSI

Euroleague: Σπουδαίο διπλό μέσα στο Ισραήλ για τον Ολυμπιακό που κέρδισε την Μακάμπι στην παράταση έχοντας ξανά κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Τελ-Αβίβ καθώς με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε της Μακάμπι με 87-89 στην παράταση. Με αυτήν την νίκη οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στην 8η θέση της διοργάνωσης με ρεκόρ 10-8. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε για ακόμη μια φορά τον Κώστα Σλούκα να ηγείται, καθώς ο 30χρονος γκαρντ τελείωσε το ματς με 21 πόντους και 11 ασίστ.

Maccabi Playtika Tel Aviv - Olympiacos Piraeus Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 19

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 40-33, όντας απογοητετικός πίσω από την γραμμή των 6,75 με 1/8 σουτ. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινώντας από την πολύ καλή άμυνα ισορρόπησε και έκλεισε την τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 19-15.

Στην τελευταία περίοδο οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν στο πρόσωπο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη τον κατάλληλο συμπαραστάτη για τον Σλούκα και με ιδιαίτερα απροσδόκητο τρόπο το παιχνίδι έφτασε στην παράταση. Εκεί, ο Ολυμπιακός βρήκε μεγάλα σουτ με τους Σλούκα, Λαρεντζάκη και Βεζένκοφ και επικράτησε με τελικό σκορ 87-89. 

ΜΑΚΑΜΠΙ (Σφαιρόπουλος): Μπράιαντ 15, Γουίλμπεκιν 25, Τζόουνς 9, Καλοϊάρο 6, Χάντερ 11, Κάσπι, Ντόρσεϊ 8, Ντιμπαρτολομέο, Μπλέιζερ 1, Μπέντερ, Ζίζιτς 12, Ζούσμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χαραλαμπόπουλος 5, Λαρεντζάκης 13, Σπανούλης, Σλούκας 21, Μάρτιν 6, Βεζένκοβ 8, Πρίντεζης 12, Ζαν Σαρλ 8, Τζένκινς, Έλις 6, ΜακΚίσικ 10.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν για την 20η αγωνιστική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ