Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: Ελπίζω τα εγγόνια μου να μου φτιάξουν άγαλμα

Η ατάκα για τη μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο © ICON SPORT / EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 26χρονος σούπερ σταρ αναφέρθηκε στην υπογραφή του νέου supermax συμβολαίου του με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι. Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι’ αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια. Το θέμα μου προκάλεσε πονοκέφαλο, αν και ήξερα τι ήθελα. Μετά τις υπογραφές, αγόρασα παιχνίδια και ρούχα για τον γιο μου, πριν πάω στο σπίτι για να κοιμηθώ και μετά να ξυπνήσω για να έρθω στην προπόνηση.

»Ήταν συγκλονιστικό το πως με στήριξε η πόλη από την πρώτη στιγμή που ήρθα όταν ήμουν 18 ετών. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το Μιλγουόκι αγαπάει το μπάσκετ. Νιώθω καλά και η οικογένεια μου νιώθει καλά εδώ».

Για το αν σκέφτηκε να πάει σε άλλη ομάδα, απάντησε: «Περιμένεις να σου πω αν σκέφτηκα να πάω αλλού; Ναι στους Σιάτλ Σόνικς. Δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτό. Μπορεί να υπήρχε μία σκέψη, αλλά ήθελα να είμαι εδώ. Να παλέψω για την ομάδα, για ένα πρωτάθλημα μαζί με τους συμπαίκτες μου. Αλλά το άφησα στην άκρη, δεν ήθελα επιπλέον πίεση. Εδώ έχουμε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα.

»Ελπίζω το Μιλγουόκι να είναι πιο ελκυστικό για παίκτες τώρα που έμεινα. Αλλά γενικά είναι μία ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα οπότε πρέπει οι παίκτες να θέλουν να έρθουν εδώ».

Για το οικονομικό κομμάτι σημείωσε πως νιώθει υπερήφανος για όσα έχει πετύχει, ενώ μένει πιστός στην πορεία που έχει χαράξει για να συμπληρώσει με χιούμορ ότι: «Τώρα είναι καλό βέβαια που μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου. Ελπίζω τα εγγόνια μου να μου φτιάξουν ένα άγαλμα, πρέπει».

Ο Γιάννης σημείωσε ότι ο πατέρας του θα ήταν υπερήφανος για όσα έχει πετύχει και για το τι άνθρωποι έχουν γίνει αυτός και τα αδέρφια του.

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε ότι ένιωσε μεγάλη χαρά όταν είδε ένα παιδί να φορά τη φανέλα του και δεν θα ήθελε να τη δει να καίγεται, για να καταλήξει πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Giannis Supermax Press Conference

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ