Αθλητισμος

Euroleague: Ήττα με παράπονα για τον Παναθηναϊκό από τη Ρεάλ

Ήττα μετά από δύο παρατάσεις για τον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
diamantidis-pao-real.jpg
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISS

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μετά από δύο παρατάσεις στο ΟΑΚΑ από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 93-97.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και με προσπάθεια διαρκείας έφτασε πολύ κοντά στη νίκη για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Οι πράσινοι κυνηγούσαν για 3 περιόδους την Βασίλισσα χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να προσπεράσουν. Στην τελευταία όμως περίοδο και όταν ο Ταβάρες που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για τη Ρεάλ κάθησε στον πάγκο για να ξεκουραστεί, κατάφεραν μέχρι και να προσπεράσουν. 

Panathinaikos OPAP Athens - Real Madrid Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 14

Κάπου εκεί, λίγο τα χαμένα ριμπάουντ, λίγο ορισμένες αμφισβητούμενες διατητικές αποφάσεις στέρησαν τη νίκη για το Τριφύλλι που είδε το ματς να φτάνει στην παράταση. Τότε, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως ούτε αυτό δεν έφτασε. Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε σημείωσε 14 από τους 18 πόντους του στις δύο παρατάσεις και έδωσε τη νίκη στην Ρεάλ. 

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βόβορα με αυτήν την ήττα έπεσε στο ρεκόρ 4-9 και εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Άλμπα στο ΟΑΚΑ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Βόβορας): Μακ 6, Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης 4, Παπαπέτρου 18, Κασελάκης, Φόστερ 1, Νέντοβιτς 27, Γουάιτ 2, Μήτογλου 4, Μπέντιλ 13 , Σαντ-Ρος 4.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Κοζέρ 4, Ράντολφ 18, Φερνάντεθ 1, Αμπάλντε 18, Λαπροβίτολα, Ντεκ 6, Γκαρούμπα, Κάρολ 11, Ταβάρες 20 , Γιουλ 6, Τόμπκινς 12, Τέιλορ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ