Αθλητισμος

Ρονάλντο: Με τον Μέσι μοιραστήκαμε 13 χρόνια γεμάτα βραβεία

«Πάντα είχα μία εγκάρδια σχέση μαζί του, ποτέ δεν τον είδα ως αντίπαλο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι
Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι © Twitter

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε νικητής από την έδρα της Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ως παίκτης της Γιουβέντους και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Μέσι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στη Βαρκελώνη, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους, για να έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 3-0, και φυσικά «πάτημα» σε όσους τον θεωρούν καλύτερο από τον Αργεντινό.

Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως οι σχέσεις του με τον Μέσι είναι εξαιρετικές και πως η «κόντρα» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα δημιούργημα των φιλάθλων.

«Πάντα είχα μία εγκάρδια σχέση μαζί του, έχουμε μοιραστεί 12, 13 χρόνια γεμάτα με βραβεία. Ποτέ δεν τον είδα ως αντίπαλο. Πάντα είχα καλή συμπεριφορά απέναντι του. Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο θέλουμε για το θέαμα μία κόντρα. Αλλά για μένα πάντα έτσι ήταν. Η Μπαρτσελόνα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά είναι πάντα η Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο Κριστιάνο ανάρτησε μία πανηγυρική φωτογραφία από τα αποδυτήρια, χαρακτηρίζοντας την Μπαρτσελόνα ως μία από τις δυσκολότερες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

«Πάντα είναι σπουδαίο να επιστρέφω στην Ισπανία και την Καταλονία και πάντα είναι δύσκολο να παίζω στο Καμπ Νου, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες που έχω αντιμετωπίσει. Σήμερα ήμασταν ομάδα πρωταθλητών. Ενωμένοι, δυνατοί και οικογένεια. Αν παίζουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ως το τέλος της σεζόν. Πάμε!», ήταν το μήνυμα του Ρονάλντο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ