Αθλητισμος

Champions League: Ήττα με VAR για τον Ολυμπιακό από την Μαρσέιγ

Πολλά παράπονα από τους Πειραιώτες για το δεύτερο πέναλτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
marseille-olympiakos.jpg
© EUROKINISSI

Champions League: Ήττα με 2-1 από την Μαρσέιγ για τον Ολυμπιακό με δύο πέναλτι που κρίθηκαν στο VAR.

Ο Ολυμπιακός αν και ήταν άριστα στημένος στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας, υπέστη την 4η φετινή του ήττα και αποκλείστηκε μαθηματικά από τη συνέχεια του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι που παρατάχθηκαν για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 με εντυπωσιακό γκολ του Μαντί Καμαρά. Μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με εξαιρετικό τον νεαρό Μάριο Βρουσάι δεν είχαν απειληθεί στο παιχνίδι και έδειχναν ικανοί να τελειώσουν από σήμερα με την πρόκριση στο Europa League.

Ωστόσο στο 54ο λεπτό ο Σισέ ανέτρεψε με ένα «χαζό» μαρκάρισμα τον Τοβέν και έδωσε την ευκαιρία στον Παγιέ να κάνει το 1-1 και να βάλει ξανά στο παιχνίδι τους Μασσαλούς. Οι παίκτες του Βίλας Μπόας που δεν είχαν κάνει ακόμη ξεκάθαρη φάση στο παιχνίδι, στο 72ο λεπτό είδαν τον Ολυμπιακό να τους χαρίζεται ξανά. Ένα κακό γύρισμα, έδωσε στους Γάλλους την ευκαιρία για σουτ, με τον Ραφίνια να σταματά την μπάλα με το χέρι, πάνω στην γραμμή της περιοχής. Τότε, σε μια φάση που σηκώνει πολλή συζήτηση ο ισπανός Μανθάνο καταλόγισε δεύτερο πέναλτι με τον Σα να μην μπορεί να αποκρούσει την εκτέλεση του Παγιέ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Σισέ, λίγο πριν τη λήξη για να φύγει με την ισοπαλία. Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική με την αδιάφορη Πόρτο στο Καραϊσκάκη, ενώ η Μαρσέιγ θα ταξιδέψει στο Έτιχαντ για να παίξει με την Μάντσεστερ Σίτι, που επίσης είναι αδιάφορη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται ίσο ή καλύτερο αποτέλεσμα για να προκριθεί στους 32 του Europa League.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ